MENU

00:16
ПРИВІТАННЯ МІНІСТРА АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА МИКОЛИ ПРИСЯЖНЮКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Шановні працівники агропромислового сектору! Аграрії України!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Розвинена аграрна галузь – це основа економіки України і запорука добробуту українців. Працівники сільського господарства щороку демонструють все значніші успіхи. Ці результати підтверджують імідж України як потужної й самостійної аграрної держави в світі.

Цьогоріч Україна показала найвищий результат збору врожаю за всю історію своєї незалежності. Вітчизняні аграрії зібрали 55 мільйонів тон зерна. Це – один із найважливіших факторів продовольчої безпеки нашої країни.

Переконаний, що завдання держави - не просто наростити аграрне виробництво, а забезпечити всебічний розвиток сільських територій.

Попереду в нас – завершення земельної реформи. Вона міцно поставить на ноги українського селянина та зробить його господарем на власній землі.

Держава на рівних умовах підтримуватиме великотоварне, дрібнотоварне сільгоспвиробництво та фермерство. Для підвищення ефективності дрібнотоварного виробництва буде забезпечено розвиток виробничої кооперації на селі зі збереженням власності кожної селянської родини. Сільська територіальна громада стане міцною ланкою всього економічного процесу в державі.

Ще раз вітаю Вас зі святом! Зичу Вам міцного здоров’я і благополуччя.

Нехай рясно колосяться ваші життєві ниви, а в родинах панує мир і добробут.

Щедрих Вам урожаїв та вагомих здобутків!
 
 
Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк
Переглядів: 21798 | Додав: panchoha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]