MENU

22:32
В українського хліба є всі шанси посісти гідне місце лідера на ринках Європи
Полтавський хлібокомбінат проводить нині переговори з австрійською компанією "Mecaterm" про постачання хліба і хлібобулочних виробів під торгівельною маркою "Живий хліб" до Австрії, Німеччини та Франції. Про це УКРІНФОРМу стало відомо з повідомлення прес-служби компанії.
Як зазначається, лідер австрійського ринку спеціального устаткування - компанія "Mecaterm" звернувся до ВАТ "Полтавський хлібокомбінат" з пропозицією збільшити обсяги виробництва хліба ТМ "Живий хліб" для його реалізації на території Австрії, Німеччини та Франції.
Для організації постачань хліба, зарубіжний партнер Полтавського хлібокомбінату має намір скласти пул інвесторів із цих країн.
За словами представника компанії "Mecaterm", хліб "Баварський", 1 кілограм якого в Україні прирівнюється до 7 гривень, багато в чому перевершує за якістю хліб, ціна реалізації якого в Австрії - 3,5 євро. Австрійський представник переконаний: в українського хліба є всі шанси посісти гідне місце лідера на ринках Європи.
Зокрема, для збереження всіх корисних і поживних властивостей хліба, його пропонується піддати глибокому заморожуванню на стадії 95% готовності. "Використання глибокого заморожування дасть нам можливість зберегти всі високі якості нашого хліба - унікальне поєднання вітамінів та оптимальний рівень білка, - і європейські любителі хліба отримають гарячим наш, справжній, живий український хліб", - говорить Василь Гаврилюк, глава Наглядової ради ВАТ "Полтавський хлібокомбінат". Вартість лінії такого устаткування виробництва компанії "Mecaterm" становить, за його словами, 1,5 млн євро.
Проводяться також переговори та досягнуті угоди щодо постачання хліба ВАТ "Полтавський хлібокомбінат" до Росії.
Як повідомили у компанії, на підтвердження серйозних намірів з експансії, Полтавський хлібокомбінат відкриває в Луцьку логістичний центр для координації постачань у магазини, розташовані по периметру західної ділянки кордону України. Первинний рівень постачань планується у розмірі 3 тонни на добу, з подальшим збільшенням постачань на добу від півтонни продукції.
Довідка. До складу ВАТ "Полтавський хлібокомбінат" входять три хлібзаводи №1, №3 у м. Полтава і Кохнівський хлібзавод, який знаходиться у м. Кременчук. Хліб і хлібобулочні вироби Полтавського хлібокомбіната постачають до Полтавської, Київської, Дніпропетровської та Харківської областей. Планується постачання до Росії, Німеччини та Польщі. Щодня хлібокомбінат випускає 80 тонн виробів.
 
Журнал"Пропозиція"
Переглядів: 1292 | Додав: panchoha | Теги: хліба, шанс, українського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]