MENU

23:29
Україна й Білорусь вивчають доцільність створення спільної продкомпанії для поставок м'ясо-молочної продукції на ринки обох країн
        Україна й Білорусь вивчають доцільність створення спільної продовольчої білорусько-української продовольчої компанії (торгового дому) для організації поставок м'ясної й молочної продукції на ринки кожної із країн.
Про це сказано в повідомленні департаменту зовнішньоекономічного співробітництва Міністерства аграрної політики. Це питання обговорювалося на засіданні українсько-білоруської робочої групи в Бресті (Білорусь).
Сторони не прийшли до якогось результату й домовилися продовжити вивчення питання, при цьому залучити до нього представників регіонів обох країн. На засіданні був обговорений спільний план заходів на 2010-2011 роки, що спрямований на поглиблення кооперації, на створення й підтримку спільних підприємств з переробки сільськогосподарської й харчової продукції регіонів обох країн.        
       Крім того, з ініціативи української сторони учасники засідання обговорили питання створення тристороннього митного союзу України, Білорусі й Казахстану й потенційно можливий вплив на здійснення торговельних операцій сільгосп- і харчовою продукцією між країнами. Як повідомляло агентство, в 2009 році Україна й Білорусь обговорювали можливість реалізації інвестиційних проектів і створення спільних підприємство з виробництва сільськогосподарської техніки на взаємовигідних економічних умовах.

 
 
 
Джерело: Пропозиція
Переглядів: 1078 | Додав: panchoha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]